Termeni & Conditii – petitchantilly

Termeni & Conditii

Termeni și condiții

 

Prezentele Conditii Generale definesc conditiile de utilizare a site-ului www.petitchantilly.com de către potențialii vizitatori sau clienți.

Folosirea, incluzând vizitarea și cumpărarea produselor de pe site-ul www.petitchantilly.com implică acceptarea și respectarea termenilor și condițiilor stabilite de către administratorii site-ului conform prevederilor legale. Pentru utilizarea în cele mai bune condiții a acestui site web, care este deținut și administrat de ARTESSA PROD SRL, se recomandă citirea cu atenție a termenilor și condițiilor de mai jos.

 

1. CONDIȚII DE UTILIZARE 

Administratorii acestui site își rezervă dreptul de a modifica termenii și condițiile oricând, fără niciun preaviz sau notificare. De aceea, vă rugăm să reveniți pe această pagină de fiecare dată când utilizați site-ul. În acest sens vă informăm că fiecare accesare a site-ului reprezintă o acceptare expresă a termenilor și condițiilor de utilizare.

 

Vizitarea și utilizarea acestui site se pot face numai dacă sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare. În cazul în care nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții vă rugăm să încetați să mai accesați sau să folosiți în orice fel site-ul www.petitchantilly.com

 

nzările pe site-ul www.petitchantilly.com sunt destinate doar consumului propriu (utilizării directe) de către client. În acest sens, societatea ARTESSA PROD SRL își rezervă dreptul de a anula în mod unilateral orice comandă care depășește volumul uzual comandat pentru tipul de produs vizat, precum și comenzile care ridică semne de întrebare cu privire la scopul final de consum propriu al bunurilor sau care oferă indicii că ar avea drept scop probabil revânzarea bunurilor.2. DEFINIȚII

S.C. ARTESSA PROD SRL, organizată în baza legii române, cu sediul în Tragoviste, jud. Dambovita, str. Tudor Vladimirescu, nr.24, înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J15/900/2018, cod fiscal 39699363, în calitate de ”Vânzător si Producator”, pune spre comercializare produsele prezente pe site.

Orice persoană fizică sau juridică care se inregistreaza pe Site-uri, creandu-si un cont devine Utilizator”. Un utilizator care plasează o comandă pe Site-urile devine ”Cumpărător”.

Contul” – ansamblul format dintr-o adresa de e-mail si o parola care permit unui singur Utilizator accesul la newsletter (doar daca acesta isi exprima acordul pentru primirea acestora) si permit efectuarea unei comenzi. Datele solicitate pentru crearea unui cont sunt: numele si prenumele, adresa de livrare a Produsului, e-mail, nr. de telefon, CNP. La crearea Contului Utilizatorul isi exprima acordul expres pentru colectarea, stocarea si prelucrarea datelor sale cu character personal prin bifarea cazutei corespunzatoare.”Produsele” reprezintă bunurile comercializate de Vânzător pe Site-urile sale.

Serviciul” este reprezentat de serviciul de vanzare-cumparare pus la dispozitia Utilizatorului, in sensul acordarii posibilitatii Utilizatorului sa achizitioneze Produse de pe Site-uri, folosind mijloace exclusiv electronice.

Comanda” reprezintă un document electronic aparut ca formă de comunicare între Vânzător și Cumpărător, prin care Cumpărătorul își exprimă acordul de a achiziționa unu sau mai multe Produse comercializate de Vânzător pe Site-urile sale, precum și acordul de a achita contravaloarea acestora.

Contractul” este o Comandă emisa de un Cumparator care a fost confirmată de Vânzător, în sensul în care are acordul acestuia. Contractul este incheiat pe perioada determinata, de la momentul plasarii Comenzii si pana la momentul primirii Produsului/Produselor de catre Cumparator sau la momentul in care pretul Produsului/Produselor ajunge in contul Vanzatorului, oricare dintre aceste momente survine ultimul. Fiecare Comanda emisa de un Utilizator da nastere unui alt Contract.

Contractul la distanță” - orice contract încheiat între profesionist și consumator în cadrul unui sistem de vânzări sau de prestare de servicii la distanță organizat, fără prezența fizică simultană a profesionistului și a consumatorului, cu utilizarea exclusivă a unuia sau a mai multor mijloace de comunicare la distanță, până la și inclusiv în momentul în care este încheiat contractul;

 

3. INFORMAȚII GENERALE

Accesul la Produse este permis oricărui Utilizator.
Pentru a i se permite accesul, Utilizatorul va trebui să accepte prevederile termenilor și condițiilor prezente.

Vanzatorul isi rezerva dreptul de a restrictiona sau exclude accesul unui Utilizator la Produse si de a sterge sau restrictiona Contul acestuia, in limitele legii, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii Utilizatorului pe Site-uri, accesul si existenta Contului acestuia ar putea prejudicia sau prejudiciaza in vreun fel pe Vanzator. Utilizatorul se poate adresa in scris Vanzatorului, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor susmentionate.

Fiecare Utilizator poate avea un singur Cont. Este interzisa partajarea unui Cont intre mai multi Utilizatori.

In situatia in care Vanzatorul descopera neregularitati si/sau incalcari de orice fel a prevederilor din prezentul articol, care conduc la prejudicierea sau perturbarea in orice fel a activitatii companiei, Vanzatorul isi rezerva dreptul la libera sa alegere, de a anula, limita, restrictiona, suspenda sau exclude accesul Utilizatorului la Continut sau Produse. In acest caz, Utilizatorul se poate adresa in scris Vanzatorului pentru a primi justificarile necesare in legatura cu masurile adoptate in sensul prezentului articol, si data de la care acestea au fost sau vor fi aplicate.

Orice adresa/sesizare trimisa de un Utilizator catre Vanzator prin care se solicita acestuia din urma informatii cu privire la masurile adoptate si/sau la prelucrarea de catre Vanzator a datelor cu caracter personal se va face in scris prin intermediul postei electronice sub conditia ca Utilizatorul sa semneze (in cazul persoanelor fizice) sau sa semneze si stampileze (in cazul persoanelor juridice) adresa respectiva, sa o scaneze, iar scanul respectiv sa fie atasat unui e-mail trimis la adresa office@petitchantilly.com. Orice adresa care nu corespunde specificatiilor anterior mentionate nu va fi luata in considerare de catre Vanzator.

Prin deschiderea unui Cont pe Site-uri Utilizatorul îşi exprimă automat acordul cu Termenii și condițiile Site-urilor, fiind sigurul responsabil de activităţile ce decurg din folosirea Site-urilor.

În cazul în care Utilizatorul nu este de acord sau revocă acceptul dat pentru Termeni și condiții, renunţând la serviciile oferite de Vânzător prin intermediul Site-urilor, Vânzătorul va şterge, ulterior unei sesizări primite de la Utilizator, toate informaţiile furnizate de Utilizator anterior şi păstrate în baza sa de date a Vanzatorului.

Acordul nu poate fi revocat pe perioada derulării unui contract sau până în momentul în care Cumpărătorul nu şi-a onorat faţă de Vazator obligaţiile ce ii revin in urma emiterii unei Comenzi.

Utilizatorul poate reveni în orice moment asupra deciziei sale de a fi de acord şi/sau a accepta Termenii și condițiile, sub forma în care acestea vor fi disponibile în acel moment.

Condițiile de garanție acordate consumatorilor sunt cele prevăzute de art. 5-14 din Legea nr. 449/2003 privind vânzarea produselor si garanţiile asociate acestora, republicat, cu modificările şi completările ulterioare, de O.G. 21/1992 privind protectia consumatorilor, republicata, cu modificările şi completările ulterioare si de OUG nr. 34 din 4 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii.

Procesatorul de plăţi electronice prin card bancar agreat de Vânzător operează ca portal securizat de plăţi, în care datele transmise şi primite sunt criptate, fără a fi vizualizate de terţi.

Livrarea produselor este asigurată de următoarele companii specializate, agreate de Vânzător: pentru livrări naționale de URGENT CARGUS.

Imaginile publicate pe site sunt conforme cu realitatea, însa uneori nuanțele culorilor produselor pot să difere ușor, ca urmare a procesului de execuție al fotografiilor sau a setărilor monitorului tau. Clienții www.petitchantilly.com vor fi întotdeauna informați dacă un produs este sau nu este în stoc, dacă se poate produce la comandă, în cât timp se va prelucra și în cât timp va ajunge la ei. Aceste informații vor fi transmise prin e-mail sau telefon. Imaginile cu produsele, ofertele, prețurile și concursurile pot fi schimbate în prealabil, fără o notificare specifică. Produsele comercializate prin intermediul www.petitchantilly.com vor fi insoțite în momentul livrării de factură fiscală sau de bon fiscal.

 

4. PROPRIETATEA- DREPTURI DE AUTOR

Întregul conținut al site-ului www.petitchantilly.com (imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, email-uri, scripturi, programe și alte date) sunt proprietatea intelectuală exclusivă a ARTESSA PROD SRL și sunt protejate prin legislația română în vigoare cu privire la drepturile de autor și drepturile conexe. Pe site poate există conținut, care nu este proprietatea noastră intelectuală, dar avem un drept de folosință asupra acestuia.

Este interzisă orice utilizare a conținutului site-ului în alte scopuri decât cele permise expres de prezentul document sau de legislația în vigoare. Cererile de utilizare a conținutului în alte scopuri decât cele permise expres de prezentul document pot fi trimise la adresa noastră de email.

În condițiile în care considerați că un anumit conținut aflat pe site-ul nostru încalcă drepturile dvs. de proprietate intelectuală, dreptul la viața privată, la publicitate sau alte drepturi personale, sunteți rugat să trimiteți un email cu drepturile încălcate, pentru a permite administratorilor site-ului să acționeze în conformitate cu dispozițiile legale.

Societatea NU conferă dreptul utilizatorului de a modifica parțial sau integral site-ul web, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, vinde sau exploata site-ul în orice altă manieră fără acordul societății. Vizitatorul / Clientul nu va modifica, copia, distribui, transmite, afișa, publica, reproduce, acorda licențe, crea produse derivate, transfera sau vinde orice fel de informație sau servicii obținute de pe sau prin intermediul acestui site web.

Este nepermisă copierea, distribuirea, publicarea, modificarea, completarea, utilizarea, expunerea, includerea, legarea, transmiterea, îndepărtarea însemnelor, fotografiilor, imaginilor, bucăților de text, afișarea, vinderea, etc, a conținutului, datelor, informațiilor, fotografiilor sau altor informații găsite pe site, fără permisiunea expresă acordată în scris de către ARTESSA PROD SRL.

Niciun Client nu dobândește, prin utilizarea și accesarea site-ului vreun drept sau vreo licență de utilizare a vreuneia dintre informațiile de pe site. Niciun client nu are dreptul de a utiliza un dispozitiv automat sau manual pentru a monitoriza materialele disponibile pe site.

Orice utilizare a elementelor enumerate mai sus fără acordul vânzătorului în alte scopuri decât cele permise expres prin prezentul document se pedepsește conform legislației în vigoare.

 

5. CLIENȚII - CONFIDENȚIALITATE

Clientul are obligația de a păstra confidențialitatea asupra informațiilor despre care a luat la cunoștință cu ocazia accesării și utilizării site-ului, precum și cu ocazia comunicărilor transmise pe parcursul înregistrării, autentificării, plasării și onorării comenzilor și alte asemenea aspecte în legătură cu utilizarea site-ului. Clientului îi este interzis să dezvăluie către terți raporturile sale cu ARTESSA PROD SRL, fără consimțământul expres al societății, oferit în prealabil în scris.

Transmiterea de către Client de informații sau materiale prin intermediul acestui site, idei, concepte, know-how, tehnici, etc. ne oferă acces nerestricționat și irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afișa, modifica, transmite și distribui aceste materiale sau informații.

Disponibilitatea unui produs în stoc, fie că face parte dintr-o promoție sau nu, este anunțată prin email după plasarea comenzii de către Client.

www.petitchantilly.com are o politică strictă de respectare a confidențialității datelor clienților.

Prin acesarea site-ului și a produselor noastre, ARTESSA PROD SRL prelucrează datele dvs. cu caracter personal necesare îndeplinirii scopurilor pentru care aceste date au fost solicitate și stocate. In ceea ce privește drepturile dvs. în calitate de persoană vizată astfel cum sunt ele garantate de Regulamentul 2016/679/UE privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date vă rugăm să accesați Politica de confidențialitate pusă la dispoziție și celelalte măsuri implementate pentru garantarea drepturilor dvs.

 

6. POLITICA DE VÂNZĂRI ONLINE

6.1. Crearea Contului Utilizatorului

Serviciul este disponibil pe baza înregistrării Utilizatorului prin intermediul unui Cont, în urma acordului cu prevederile prezentului document.

nzătorul nu permite partajarea unui Cont pe mai mulţi Utilizatori, o asemenea situaţie atrăgând anularea Comenzii.

nzătorul îşi rezervă dreptul de a limita accesul Cumpărătorului la Serviciu, dacă Cumpărătorul are un comportament de rea-credință.

6.2. Produsele

În urma emiterii Comenzii, Vânzătorul vă transmite Cumpărătorului via e-mail, la adresa indicată de Cumpărător la crearea Contului, confirmarea încheierii Contractului, într-un termen rezonabil din momentul încheierii Contractului.

Totodată, Vânzătorul va transmite cumpărătorului factura proforma aferenta Produsului/Produselor comandate, indicând datele necesare efectuarii platii de către Cumpărător și termenul limită pentru efectuarea plății. Dacă Cumpărătorul nu plătește contravaloarea Comenzii până la termenul limită specificat în factura proformă, Vânzătorul va considera Comanda anulată.

Dupa momentul in care fie in contul Vanzatorului a intrat suma reprezentand pretul Produsului/Produselor, fie Cumparatorul a facut dovada achitarii pretului comenzii trimitand Vanzatorului documentul justificativ al platii cu stampila băncii prin intermediul căreia s-a efectuat plata, Produsul/Produsele vor fi livrate alături de factura fiscală, conform legislației în vigoare, în condițiile respectării prezentului document și în limita stocului disponibil. Vânzătorul își asumă dreptul de a nu onora o anumită comandă în cazul în care un anumit Produs nu se mai regasește în stocul magazinului sau din motive independente de Vânzător. În situatia in care stocul este limitat, Vânzaătorul se obligă să informeze Utilizatorii despre acest fapt.

Dacă, după emiterea Comenzii de către Cumpărător și acceptarea acesteia de către Vânzător, dar înainte de emiterea și trimiterea facturii proforme, stocul este epuizat, Vanzatorul se obliga sa informeze Utilizatorul si sa emita proforma in mod corespunzator, fara Produsul epuizat, daca Comanda continea mai multe Produse. Daca Comanda continea doar Produsul epuizat, Vanzatorul doar va informa Cumparatorul cu privire la epuizarea stocului. In acest caz Cumparatorul are dreptul de a renunţa la Comandă.

Dacă, dupa emiterea Comenzii de către Cumparator, acceptarea acesteia de catre Vanzator si emiterea si trimiterea facturii proforme, stocul se epuizeaza, Vanzatorul se obliga sa informeze Cumparatorul in timp util astfel incat Cumparatorul sa nu achite pretul Produsului epuizat. Daca intre timp Cumparatorul a achitat pretul produsului epuizat, Vanzatorul se obliga sa restituie Cumparatorului suma nedatorata, in termen de 15 zile de la data la care banii au intrat in contul sau, Vanzatorul suportand costurile privind returnarea banilor in contul Cumparatorului. Inainte de returnarea banilor Cumparatorul va trebui sa indice contul si banca unde doreste sa i se returneze suma respective.

nzătorul nu oferă nicio garanție, în afară de cele prevazute de legislația aplicabilă, în ceea ce privește inclusiv, dar fără limitare la, funcționarea Site-urilor, informația, corectitudinea descrierilor, actualizarea conținutului, Produsele de pe site, precum și potrivirea lor pentru un anumit scop.

Prezentarea vizuală a Produselor poate fi însoţită de alăturarea altor piese sau accesorii ce nu vor fi incluse în costurile acestora.

Informaţiile ce însoţesc imaginile cu Produse sunt oferite cu titlu de prezentare, neimpunând o obligaţie contractuală a Vanzătorului din acest punct de vedere.

6.3. Plăți și limitări

Produsele prezentate sunt disponibile contra unui preţ stabilit în moneda specificată pe Site-uri, preț care poate fi supus diverselor reduceri sau promoţii.

Preţul este cel valabil la momentul emiterii Comenzii și acesta nu include și cheltuielile de livrare, în afara cazului în care se specifica în mod expres pe Site-uri.

nzătorul îşi rezervă dreptul de a modifica preţurile Produselor prezentate fără o notificare prealabilă adresată Utilizatorilor. Preţul nu poate fi modificat ulterior confirmării de către Vânzător a Comenzii.

nzătorul nu va fi ţinut responsabil de costurile suplimentare pe care plata prin card le implică, între aceste costuri suplimentare fiind incluse comisioanele de conversie valutară aplicate de către banca emitentă a cardului acestuia, în situaţia unei monede de emitere diferită de RON.

ARTESSA PROD SRL încearcă, în cadrul site-ului, să ofere clienților săi o descriere cât mai detaliată asupra produselor sale, însă nu garantează că descrierea produselor sau orice alt conținut al site-ului www.petitchantilly.com este completă sau total lipsită de erori. De asemenea ARTESSA PROD SRL nu își asumă responsabilitatea pentru niciun tip de pierderi cum ar fi: pierderi de date, profituri pierdute, imposibilitatea de a utiliza datele de pe acest site, modificări fără anunțarea în prealabil ale datelor, prețurilor sau structurii site-ului.

6.4. Comanda online

Cumpărătorul se va asigura de veridicitatea datelor de contact furnizate pentru finalizarea Comenzii, confirmând corectitudinea lor. În situaţia schimbării acestor, Cumpăratorul are obligatia de a-si actualiza datele Contului. Comenziile aflate în derulare vor opera în funcţie de datele furnizate de Cumparator anterior modificării. În cazul optării pentru plata cu cardul, Cumparatorul va furniza datele impuse de executarea acestei tranzacţii.

nzătorul va informa Cumparatorul la fiecare stadiu parcurs în finalizarea tranzacției: la recepţionarea Comenzii şi la încredinţarea acesteia serviciului de curierat în vederea livrării Produselor.

Cumparatorul va fi contactat de către Vânzător în urmatoarele situaţii:

Invalidarea tranzacţiei de către procesatorul de carduri, situaţie în care Vânzătorul poate denunţa comanda, fără ca vreo parte să pretindă celeilalte daune interese.

Neacceptării tranzacţiei de către banca emitentă a cardului în cazul optării pentru această modalitate de plată, situaţie în care Vânzătorul îşi rezervă dreptul de a denunţa comanda, fără ca vreo parte să pretindă celeilalte daune interese.

Indisponibilității Produselor, situaţie în care Cumpărătorul are dreptul de a renunţa la comandă.

nzătorul poate refuza o Comandă în cazul în care datele oferite de Clumpărător sunt incomplete sau se dovedesc a fi incorecte.

nzătorul îşi rezervă dreptul de a refuza o Comandă în situaţia în care activitatea Utilizatorului pe Site-uri produce prejudicii atât Vânzătorului, cât şi/sau partenerilor acestuia.

Cumpărătorul are dreptul de a anula în mod expres o Comanda, prin trimiterea unui e-mail la adresa office@petitchantilly.com nu mai târziu de 24 de ore de la plasarea comenzii.

6.5. Modalități de plată

Clientul are obligația de a opta pentru modalitatea de plată aleasă mai înainte de plasarea comenzii, prin bifarea opțiunii corespunzătoare, conform pașilor de plasare a comenzii.

nzătorul va emite către Client o factură pentru produsele livrate. În acest sens, Clientul are obligația de a furniza Vânzătorului toate informațiile necesare emiterii facturii, conform legislației în vigoare. Factura va fi comunicată Clientului tipărită în format material cu ocazia livrării produselor comandate.

Produsele comandate trebuie achitate integral, în caz contrar nu se va efectua livrarea.

6.6. Politica de livrare

Livrarea se face oriunde în România, de către vânzător, direct la domiciliul cumpărătorului / adresa specificată de acesta, prin intermediul companiei de curierat URGENT CARGUS.

Costurile de livrare sunt specificate pe Site-uri, în formularul de Comanda, distinct de costurile Produselor.

Coletele vor fi preluate de către Cumpărător la livrarea prin curierat, în baza unui document de identitate.

Comenzile vor fi livrate într-un termen de 15 zile de la plasarea Comenzii. În situaţia în care Produsele comandate nu sunt disponibile în acest interval, Vânzătorul va informa Cumpărătorul, rambursând suma vărsată în cont în situaţia unei plăţi prin card. În cazul în care Vanzatorul nu livrează Produsele în termenul respectiv, Cumparatorul are dreptul la rezoluţiunea Contractului.

 

7. FRAUDA

Cu excepţia persoanelor juridice, în situaţia cărora scopul facturării implică menţionarea numărului de cont, respectiv a băncii, sau a persoanelor fizice care returnează produsele achiziționate în termenii acestui document, Vânzatorul nu solicită prin niciun mod de comunicare divulgarea de date confidenţiale, între care sunt incluse conturi, numere de card sau parole personale.

nzătorul nu va fi ținut responsabil pentru orice prejudicii cauzate de un terţ ce pretinde a-i reprezenta interesele, responsabilitatea pentru divulgarea datelor sale confidenţiale revenind Utilizatorului.

Tentativa de fraudare va pune în mişcare cercetarea penală împotriva celui responsabil de următoarele fapte:

a) accesarea prin folosirea oricăror metode a datelor de orice tip ale unui Utilizator, altul decât titularul contului.

b) alterarea sau modificare conţinutului Site-urilor sau ale mesajelor expediate prin orice metodă de către Vanzator Utilizatorului.

c) modificarea performanţelor serverului pe care rulează Site-urile.

d) divulgarea oricărui terţ ce nu are autoritatea legală necesară şi ce nu este destinatarul legitim al mesajului a conţinutului expediat prin orice mijloc de către Vanzator Utilizatorului

Utilizatorul va informa Vânzătorul asupra unor asemenea tentative, folosind datele de contact.

Vânzatorul nu promovează SPAM-ul. Orice Utilizator care a furnizat explicit adresă să de email poate opta pentru dezactivarea Contului aferent acestei adrese de e-mail.

 

8. PUBLICITATEA

Cu ocazia creării unui cont pe site și/sau cu ocazia plasării unei comenzi, Clientul are posibilitatea de a-și manifesta acordul cu privire la primirea de Newslettere prin bifarea căsuței corespunzatoare care se regăsește în informatiile despre Contul Utilizatorului.

Newsletterul reprezintă un mijloc de informare periodic, exclusiv electronic (e-mail, SMS) asupra Bunurilor, Serviciilor, Promoțiilor, etc. Vânzătorului într-o anumită perioadă, fără niciun angajament din partea Vânzătorului cu referire la informațiile conținute de acesta.

 

9. LIMITA DE RĂSPUNDERE

Conţinutul Site-urilor nu implică în vreun fel responsabilitatea Vânzatorului în faţa persoanelor fizice sau juridice pentru prejudicii rezultate atât pentru folosirea, cât şi pentru incapacitatea de folosire a Site-urilor.

nzătorul nu răspunde de conţinutul, calitatea sau natura altor site-uri accesibile prin legături de conţinut, responsabilitatea acestor aspecte incumbând integral proprietarilor respectivelor site-uri.

nzătorului nu îi incumbă obligaţia de a garanta că Serviciul este neîntrerupt, sigur sau exclus de erori de orice fel.

De asemenea, Vânzătorul este exonerat de orice răspundere rezultată din incapacitatea Serviciului, cât şi a Produselor obţinute gratis sau contra cost de a fi potrivite cerinţelor sau aşteptărilor Cumparatorului.

 

10. FORȚA MAJORĂ

Forţa majoră exclude răspunderea pentru neexecutarea la termen şi/sau în mod corespunzător a oricăror obligaţii contractuale. Cauzele ce vor împiedica executarea termen şi/sau în mod corespunzător a oricăror obligaţii contractuale vor fi aduse la cunoştinţa celeilalte părţi imedit şi în mod complet.

Partea ce va invoca evenimentul de forţă majora va lua orice măsuri disponibile înspre limitarea consecinţelor acestuia, fiind exonerată de obligaţiile sale doar în cazul în care este împiedicată să-ţi îndeplinească obligaţiile la bun sfârşit.

Invocarea forţei majore va implica dovada imposibilităţii executării obligaţiilor în termen de 30 de zile de la data producerii evenimentului.

Dacă în termen de 15 zile de la data producerii lui, evenimentul de forţă majoră nu încetează, fiecare parte va avea dreptul să notifice celeilalte părţi încetarea de plin drept a acestui contract fără ca vreuna dintre ele să poată pretinde celeilalte alte daune-interese.

 

11. LEGEA APLICABILĂ

Contractul va fi guvernat și interpretat în conformitate cu legea română. Orice neînțelegere intervenită între Comerciant și Client în legătură cu raporturile decurgând din prezentul Contract urmează să fie rezolvate pe cale amiabilă, iar în caz de eșec, să fie supuse instanțelor competente material din Targoviste.

Vânzatorul este exclus de orice răspundere pentru pierderi, costuri, procese, pretenţii sau cheltuieli în situaţia în care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea Termenilor şi condiţiilor.

 

12. DISPOZIȚII FINALE

nzătorul îşi rezervă dreptul de a putea efectua orice modificări ale acestor prevederi, precum şi ale oricăror informaţii ce ţin de structura sau conţinutul Site-urilor fără o notificare trimisă în prealabil Utilizatorilor.

nzătorul îşi rezervă dreptul de a introduce, sub prevederile legislaţiei în vigoare, bannere publicitare şi de orice natură, precum şi legături către orice pagină a Site-urilor, cât şi spre paginile unor site-uri partenere.

nzătorul nu va fi făcut responsabil pentru eventualele erori apărute pe Site-uri din orice cauza, inclusiv cele legate de modificări, setări, etc., care nu sunt făcute de către administratorul Site-urilor.

Duminica,Luni,Marti,Miercuri,Joi,Vineri,Sambata
Ianuarie,Februarie,Martie,Aprilie,Mai,Iunie,Iulie,August,Septembrie,Octombrie,Noiembrie,Decembrie
Stoc insuficient. Mai sunt doar [max] bucati
Cos de cumparaturi

Cosul tau este gol

Inapoi la cumparaturi

Adauga nota la comanda Modifica nota comenzii